Stående buffet uten servering!

 

Fortell meg en ting; Hvor mange ganger har du bare svippet innom hos noen for å “bare” hente/levere noe for såå bli stående å skravle i timevis? Ikkje sant!? Eg troooor dette er typisk oss damer godt innpakket i et nøtteskall *ler* Eg er akkurat lik selv! Monica og eg har praktisert dette hele 2-3 ganger nå, og neste gang lover eg ei stor kanne kaffi og noe kaldt å drikke 😀 Første gangen skulle hun jo bare innom å hente Jakka mi som hun monterte for meg slik at eg fikk verdens fineste Fana Jakke!

Spurte om hun ville komme inn, nei hun var på farten så derfor ble me hengende på trappa i allefall en god halvtime *hehe* (Var jo også første gang me da møttes, selv om me visst nok har snakket sammen på strikketreff tidligere) Neste gang var når hun skulle levere jakka, da sa eg hun måtte komme inn fordi det regnet, dessuten skulle eg jo betale henne for det flotte arbeidet hun hadde gjort med jakken min. (Se Jakken HER!!)
Vel, den gang ble me stående inne på Hobbyrommet, og me skravlet nok minst en times tid.

Hun ville ikkje ha penger sa hun, men hvis eg hadde muligheten ønsket hun seg heller ei slik Bie som eg hadde ved inngangen. Min respons var jo: “Du kan jo ikkje “bare” få det for den flotte og store jobben du har gjort!?” Det var da eg fikk “passet” påskrevet (ler): Eg måtte jo verdsette mitt eget arbeid på lik linje eg sa at andre måtte verdsette arbeidene sine, og vettu? Det er såå sant! Tror me alle har problemer med å sette en pris på eget arbeid, men me har lett for å si at andre må ta seg godt betalt for det de lager/strikker.
Dette er virkelig noe me alle må ta inn over oss ♥

I dag var Monica her for 3.gang fordi eg laget nå i allefall 2 Bier så da skulle hun “bare” hente den på vei til andre avtaler….veeel, me ble stående inne på Hobbyrommet og skravle i 1,5 t! Jepp, sånn er det vettu! Avsluttningsvis sa eg at neste gang du bare kommer innom skal eg nå stå klar med kaffikanna og så setter me oss ned, me kan jo f.eks sette oss å perle for me klarer fint å skravle for det, selv om du kanskje “bare” skal innom å hente/levere noe *Humrer*

Kjenner at eg er underernært på å SKRAVLE!! Lite besøk det siste året og det er jo så herlig å skravle med noen som befinner seg i den samme Hobbybobla som meg – Endelig noen som virkelig skjønner meg 🙂

 

 

 

 

 

EXTRA kjekt er det jo når dette bildet tikker inn på mobilen ei stund etter at hun kjørte! Ååå de er jo skikkelig søte! ♥ Eg kommer garantert til å perle flere av disse. Det er også nå kommet en serie med marihøner! Ikkje sant!? Det er Herdis Thomasen som har designet alle disse og du finner mønster på de inne i DENNE FB GRUPPA.

Nå har er endelig fått parkert meg selv inne på Hobbyrommet, har nemligen ryddet/vasket Dib sitt rom og det krevde en del innsats ja! Var en lynkjapp tur på Rema og sååå en lang dusj! Ahaa NÅ er det helg!


Har fått noen forespørslet på om eg har Regnbue Armbånd, vel det hadde eg ikkje så da måtte et teste det ut. Ser jo at eg har “feil” blå- og grønntoner, men men akkurat nå får det bare være sånn så får eg heller kjøpe det neste gang eg er på Kreativ 😀 Er jo alltid kjket å svingen innom der når eg er ute å kjøre.

 

Bare en kraftig usving i tema her: Fikk vite i går at eg kunne gå inn på nett, nærmere bestemt HER å fremskynde Vaksine Nr 2! Etter hva eg har skjønt så må det være over 3 uker siden du tok Nr 1. Eg hadde fått tildelt vaksine 2
i slutten av september, men nå skal eg ta den på onsdag.
Når eg først valgte å vaksinere meg kan eg like greit bare bli ferdig
😀

 

 

 

 

 

Kan det bli søtere tro?? Omsider ble eg ferdig med LGBTQTIE Bears (Ok, mine ble kaniner da etter mottakers ønske) og satser på å få de i posten over helga 🙂 Kjekt å av og til bare hekle/strikke noe småplukk. Det eneste eg nå har i strikkekurven min er Denne Jakka, høsten nærmer seg så det er virkelig på tide å få den ferdig!

GI MEG S T Y R K E!

 

 

KOS DEG OG HA
EN FIN KWELL

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

1 kommentar
    1. Elsker biene 🥰 di er jo så søte 🥰 var godt med en skravle time, nesten 2 😂😂😂🙈 åsså har du jo såååå mye fint eg kan se på i det nye fine rommet ditt 🤩🤩 nå gleder eg meg sykt til å se ‘fisken’ din ferdig🤩 Er nok lurt at vi sitter ned neste gang 😂😂😂 fortsatt god helg til deg 🌸

Siste innlegg