I dag er det viljen som har holdt meg på kjøkkenet, det ble vel en ca 10 t i dag…
Startet med porsjon nr 2 med Pikekyss, det gikk i grunnen radig etter det…
…Mens Pikekyssene fikk X-antall timer i ovnen smeltet eg kokesjokolade og limet sammen Havreflarn…
Det ble en boks på oss, en til Amira og de + noen som skal sendes vekk i julegave 🙂
I går satte eg deigen på det me kaller for Beatles Stenger (Aner ikkje hvor det navnet kommer fra) Det er vel
i bunn og grunn det folk kaller for Brune Pinner, men eg pensler med egg, strør på mandler og perlesukker 🙂 Her har eg også delt kakene på 3 så det var godt eg doblet porsjonen!
Det siste eg gjorde var å smelle denne i formen, USA-Spesial! Himmelsk! Trikset er å tørre å steke den godt nok, men ikke for mye! I år traff eg blink! Den ramler ikke fra hverandre, den er fast, men såååå seig! Yes! Farlig god!
Med 2 porsjoner Pikekyss endte eg vel opp med rundt 300…! Fylte opp til gutta her hjemme og så har eg fordelt resten i Cellofanposer og i morgen blir de med på Julemarked. Så hvis du ikke har tid eller ork til å lage godsaker selv kan du ta turen til Julemarkedet her i Tananger 🙂 Det er i morgen og onsdag fra 16-20 🙂 Losenhuset ved siden av Gml.Tananger Kirke. Av godsaker har eg med meg Salte Mandler, Spicy Nuts, Fruktflesk og Pikekyss + en skog med juletrær 🙂 Trenger du tips til flere av Julens godbiter er det hele
22 favoritter her! Nå skal eg bare sitte her å glo litt på serie før eg skal komme meg tidlig i seng!
Julekos Nr 2 <—-For alle!
HA EN FIN KWELL
Juleklem fra Vibbedille ♥
Vibbedille på Instagram
Vibbedille på TikTok
For en produksjon. Er så imponert
Du er flink.
Studerte den oppskrifta på USA-Spesial. Tror det kan være noe lignende “Amerikanske_Brownie” oppskrifta som jeg fikk av engelsk-lærerinna mi da jeg var 10. Hun hadde lært å lage de da hun var guvernante i USA.
Oppskrifta forsvant en eller annen gang i barndomshjemmet, mulig i et flyttesjau da jeg var 13.
Må prøve denne, og sjekke om det er noe av det samme. Jeg vet at det var valnøtter og brunt sukker i den. Mener det også var hasselnøtter, men det går jo an å bruke to slag med nøtter.
Eg var ca 10 år da eg fant oppskriften i en ukeblad og har siden laget den. Kan minne om brownie, bare denne er noe grovere å tygge, men denne BØR du ikke steke for mye, men akkurat 😀
Kanskje jeg bør overlate steikinga til GGG.