Julen er servert – Velkommen!

 

Sånn! Da er det bare å forsyne seg, sette seg ned å bare kose ♥ Det er ikkje så mye som mangler, men har et par kakesorter til som eg BARE MÅ bake + det skal laget konfekt med Alma Sofie og Trym på lørdag, etter det er det mulig det blir triller litt marsipan

 

 

 

 

Til nå har eg laget…ehee…kremt…19 kakesorter (+ en kjøpte en fra russen…) Tror nok dette faller inn under Julehobby for meg, eg syns det er kjempegøy å bake småkaker o.l. Det er dillet, så det er jo absolutt noe eg liker 🙂 Eg er også den som spiser minst julekaker *ler*

Da eg hadde opptelling i kwell fikk eg det ikkje til å stemme, men så oppdaget eg jo at Sara Bernard sto i fryseren uten å ha blitt dyppet i sjokolade…Hadde glemt de, vel…eg får dyppe de i morgen 🙂 Etter å ha vært på posten og hos mor mi bakte eg Mandelflarn og sjokoladekarameller når eg kom hjem. Sistnevnte er helt amazing! Som du allerede vet så gir eg jo bort en del av det eg baker + mor mi får litt av alle sortene,
hun får også noe extra som hun selv gir bort.

 

 

 

 

Satte alt kaffistyret ned i et skap for nå er det toddy og kakao fremover (I boksene er det selvfølgelig marshmallow ♥ Det eg til nå har bakt er (Linkene er oppskriftene)

 

Krumkaker
Havreflarn
Peppernøtter
Beatles Stenger
Salte Mandler
Frukt Flesk
Pikekyss
JuleKrydderkake
Gule Bomber
Kransekakestenger
Rocky Road
Snopekake
Delfiakake
Fransk Nougat
USA Spesial
Sara Bernard
Mandel Flarn
Sjokolade Karameller
Salt Karamellsaus

 

 

 

 

For noen uker siden fikk eg denne dekorasjonen med 2 Amarylliser, nå kommer det hele 5 blomster på hver!!
Eg har ikkje sette denne type før! Det er noe av det fineste eg har sett!

Men men nå må eg faktisk rolse meg i seng, håpet er å stå opp litt tidlig, få unnagjort mor mi sin handel tidlig sånn at eg kanskje rekker å vaske gulvene nede hos henne.

 

 

NATTINATTI
(Eller, God Morgen)

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

5 kommentarer
    1. Skikkelig imponert over produksjonen din.
      Her er det litt av hvert for enhver smak.
      Og så hyggelig og dele litt med andre.

    2. Jammen har du bakt mye! Tar av meg hatten for deg altså👍
      Jeg skal prøve den Usa- kaka idag. Har noen jeg gir bort litt bakst til jeg også, og iår tenkte jeg det får bli litt ekstra (på grunn av sykdom hos de) så langt er det kransekake og havreflarn, og så blir det ihvertfall Usakake, og kanskje kommer jeg på noe mer jeg vil lage😉 jeg får studere lista di🙂

      1. Usa Spesial er en stor favoritt her, bare pass på at den har en litt myk/seig kjerne når du tar den ut 🙂 Eg lar den stå i formen (i en pose) til dagen etter før eg skjærer den. Da får den satt seg skikkleig uten å sprekke når du skjærer den opp 😀

    3. Du verden for ein prestasjon! 🔝 Heldige alle som får smake på alt det gode du lagar! 🎄🎅🏻

Siste innlegg